Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

"No Smoking με το συμπάθκιο"



Σαν να τζαι ελείψαν οι λόγοι να μαλλώνουμε μεταξύ μας, ήβραμε καινούριον μόλις εγύρισεν ο χρόνος. Βαρέθηκα! Δεν με κόφτει αν καταπιέζουνται οι καπνιστές, δεν με ενδιαφέρει αν οι αντικαπνιστές φκάλλουν το άχτι τους κάμνοντας redial το τηλέφωνο της Αστυνομίας! Το δε debate ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο είναι ισάξια μαλακία με το ποιος έφταιε στα επεισόδια στο φούτσαλ απέναντι που το ΓΣΠ.

Το θέμα είναι ένα: κακώς ο Νόμος δεν είχε εφαρμοστεί από την πρώτη μέρα που ο μάστρε Χαμπής άναψε τσιγάρο στον καφενέ του χωρκού του πριν σσιήλλια χρόνια. Αν του ελαλούσαν που τότε "No Smoking με το συμπάθκιο" δεν θα φτάναμε σήμερα να συζητούμε για αφαίρεση δικαιωμάτων των καπνιστών και άλλες τέθκιες μπούρδες! Κακώς και οι αντικαπνιστές κατάπιναν τους καπνούς αβέρτα τόσα χρόνια, χωρίς να αντιδρούν, άμπα τζαι παρεξηγήσει τους το φουγάρο παρέας τους, τζαι τωρά κάμνουν όπως τες θείτσες που ελέρωσεν τους ο κάττος την αυλή τους!

Κανεί σιόρ! Εψηφήστικεν ο Νόμος, εννά μάθουμεν! Όπως εμάθαμεν την ζώνη, όπως εμάθαμεν την ανακύκλωση!

7 σχόλια:

  1. αν συνεχιστεί πάντως τούτως ο καυκάς για το κάπνισμα, ακόμη και οι πιο φανατικοί αντικαπνιστές θα ρίξουμε καμιά τζούρα για να ηρεμήσουμε. λόγια, λόγια, λόγια. ο νόμος είναι νόμος γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αποδεχθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ma emathamen thn anakyklwsh? Zw sto ekswteriko alla stes diakopes mou en eproseksa na kamnei kanenas anakyklwsh.
    Th zwnh emathamen thn nai, thymoumai to tziiron pou efarmozetoun.
    Katalavw sas... inta mono sta blog ginetai panikos me to thema.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλόοοο!!!! Εμάθαμεν τζαι την ανακύκλωση, τζαι εγοράσαμεν τζαι που 2-3 extra καλάθους του σπιτιού για να μεν τα σαντανώνουμε, τζαι άμα πάεις να τα πετάξεις στους ειδικούς κάδους, θωρείς τα τζιαμέ βουνάρκα να περιμένουν μπας τζαι περάσει κάποτε το "ειδικό" φορτηγό να τα πιάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως. Κανεί σιόρ. Όξω της πόρτας! Αλλά έχουμεν πολύν δρόμον ακόμα να διανυσουμε ώσπου να μας γίνει συνήθειο η ανακύκλωση όπως μας έγινε η ζωνη...(το ίδιο ισχύει τζιαι για το νόου σμόουκινγκ)
    (Καλωσόρισες μπερδγουέι!!) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι ένι όπως τα λαλείς. Όπως εμάθαν οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ με το κράνος, με την ζώνην κλπ, έτσι εννά μάθουν τζιαι να μεν καπνίζουν τζιαμέ που εν πρέπει...Υπομονήν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά σιγά εννά μάθουμε… Αν τα καταφέρουμε τους επόμενους 3 μήνες τέλειωσε το θέμα. Θα έρθει το καλοκαίρι και εννά σιωπήσουν.
    Το χάζι είναι ο εκπρόσωπος των club. Έχουν 40% μείωση λέει. Σιγά ολάν εκάμετε reports στης 31.12.2009 τζιαι τα συνκρίνατε με της 02.01.2010… φωθκιά σπιριθκιά τούτοι των club.

    ΑπάντησηΔιαγραφή